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Snacks

Protein-Brot mit Tomate auf spanische Art

nur.fit
RECIPE BY Germany
The recipe is like this simply and contains only 5 basic ingredients, that you can buy almost anywhere in the world. It consists of toasted bread topped with grated tomato, extra virgin olive oil, garlic and salt. You can also add chopped parsley to make it look pretty and taste even better! To make the recipe healthier to prepare, you can use the nur.fit High Protein bread use instead of baguette, which is made from Protein from lentil protein and organic pea protein exists. In Spain these toasts with tomato are a MUST for tapas, but also as a late breakfast (Spanish late breakfast = lunch), as a midday snack, as an appetizer or even combined with a fresh salad for a light dinner.... basically it goes with almost everything.
SKILLS Beginner
PREP TIME 10 mins
TOTAL TIME 15 mins

Ingredients

for 2 servings

Preparation

  1. Den Ofen auf 180˚C vorheizen.
  2. In einer großen Schüssel die Tomaten mit den größten Löchern einer Reibe raspeln, die Haut abziehen, mit Salz würzen und beiseite stellen.
  3. Das High Protein Brot quer in 4 cm lange Scheiben schneiden.
  4. Die Brotscheiben auf ein Backblech legen, mit Olivenöl beträufeln und leicht rösten, bis es knusprig ist.
  5. Das Brot aus dem Ofen nehmen und mit der halbierten Knoblauchzehe einreiben.
  6. Die geriebene Tomate auf dem Toast verteilen, mit weiterem Öl beträufeln, mit Salz und Petersilie bestreuen.
  7. Sofort servieren und genießen!

This recipe is made with

High Protein Bread
Proteins

High Protein Bread

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